2015/02/10

ARRAUTZEN FLANA

OSAGAIAK: - azukrea - esnea - 5 arrautz. TRESNAK: -flanera -barilla -presio eltzea. NOLA EGIN DUGU: Lehenengo eskuak garbitu, gero karameloa egiten da. Karameloa egiteko 5 aldiz saiatu ginen eta seigarrenean karameloa atera zitzaigun. Ez zitzaigun ateratzen batzuetan ur gehiegi botatzen geniolako eta beste batzuetan gogortu egiten zitzaigulako. Karameloa egin eta gero esnea, arrautzak eta azukrea bota eta nahastu. Flaneran bota eta flanera presio eltzean jarri ura eta trapo batekin golpeak ez emateko.Presio eltzean balbula igo zenean sua jeitsi genuen. Hamar minutu pasatakoan, irakasleak presio eltzeari lurruna atera zion eta egun osoa utzi genuen hozten eta azkenik neberan sartu genuen. Oso goxoa zegoen!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario