Gure azkeneko tailerreko egunean erroskilak , napolitanak eta kroasanak egin genituen , orain esplikatuko dizuegu nola egin. Erroskilak: lehenego masa bat egin behar duzu eta elikagai hauek behar dituzu: lau arrautz, anisa, 500 gr hirina, 50 gr azukrea,15 gr legami(sobre osoa) eta limoi railatua. Dena oso ondo nahastu behar duzu eta gero olio pixka bat jarri papel alfila jarri eta neberara sartu genuen ordu laurden bat. Gero atera genuen eta forma eman genien, gero zartari batean olioa jarri genuen eta bukatzeko azukrea bota genuen. Ondoren ojaldrean triangelu forma egin genuen eta kroasan forma eman genion. Gero labera sartu genituen. Kroasanak labean zeuden bitartean beste ojaldrean laukitxoak egin eta marmelada edo txokolatearekin bete genituen eta orduan kroasanak atera eta napolitanak sartu genituen labera. Bukaeran napolitanak atera eta kruasanak , napolitanak eta erroskilak etxera eraman genituen.
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina