Lehenik 100g mantekila urtzen jarri dugu.100g irin bota eta ondo ondo nahastu eta pixkanaka pixkanaka esne litro bat bota, berriro nahastu eta gatz pixka bat bota. Orduan bexamela bukatuta egongo da.
Lehenik pipar berde bat hartu ondoren gainekoa kendu uretan jarri eta pusketa txikitan egin.Ondoren txanpinoiak puske txikietan egin.Azkenik tipula hartu azala kendu eta pusketa txikietan egin, dena kazuelara.
Lehenik kristalezko ontzietan mantekila jarri, ondoren plakak jarri. Ondoren datutako pikadilloa bota ontzian kaparen gainean eta bexamela bota.Berriro plakak jarri eta lehen bezala pikadilloa eta bexamela gainean. Beste plaka ilara bat jarri eta gazta asko bota gainean. Osatutakoan labera sartu behar da.
Lehenik labea berotzen jarri 20en eta gero 16 minutu lasaña barruan dagoela.
Sukaldari apartak!
ErantzunEzabatu