OSAGAIAK
125 gramo irin
2 arrautza
250 ml esne
50 gramo gurin
5 gramo azukre
gatz pixka bat
koilarakada 1 gurina zartagina zabaltzeko
lebadura
TRESNAK
-Krepak egiteko makina edo zartagin laua
-Burruntzalea
-Espatula
URRATSAK
Urtu gurina mikrouhinean 30-40 segundoz.
Ondoren, jarri osagai likidoak irabiagailuan edalontzi batean: esnea, gurina urtua eta arrautzak.
Gehitu irina, azukrea eta gatza.
Nahastu osagai guztiak krematsua izan arte eta pasa nahasketa iragazkitik izan ditzakeen pikorrik kentzeko.
Zabaldu itsasten ez den zartagin bat koilarakada gurinarekin eskuila edo eskuila baten laguntzaz. Berotu zartagina su ertainean.
Alde bat eginda dagoenean irauli eta beste aldean laburki egosi.
Nahi diztuzun gauzak bota gainetik.
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina