Patatak Hasselback
Osagaiak:
- 7 patata ertain
- 150 gramo gurina
- Oliba olioa
- Gatz lodia
- Piper beltza
- 100gr haragi pikatua
- 3 limoi
- Baratxuri hautsa
Tresnak:
- Labana
- Labea
- Brotxeta makila
- Bol bat
- Esku nahastailea
Errezeta:
- Patata azpitik pixka bat moztu.
- Patatan brotxeta zentimetro batera sartu atera arte.
- Patata laminatan moztu labana batekin, brotxetara iritsi arte.
- Gero patatak labean sartu 200otara, 20 minutu gutxi-gorabera.
- Bolean oliba olioa bota. Baratxuri hautsa bota(kutxarakada bat). Piper beltza bota. Limoi zuku erdia bota. Gatz piskabat bota.
- Esku nahastailearekin dena nahastu.
- Halal haragia patatetako zulotxoetatik sartu.
- Gurina urtu eta bolean erantsi. Piska bat nastu.
- Nahsketa patatei bota.
- Patatak labean sartu 200otara 27 minutu.
- Jateko prest dago.
Gure
oharra:Patatak oso gogorrak zeuden
labean minutu gehiago egon behar zuten, eta limoi zapore asko zeukaten.
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina